Categorieën
Turnen

Turners Olympia opnieuw in de prijzen gevallen

Zaterdag 3 februari vond voor de turners van Olympia Harderwijk hun 2e plaatsingswedstrijd plaats in Lichtenvoorde. Hier wisten 3 turners goud te pakken. Demien Prinsen en Tygo Dijkema deden dit bij de instappers. Daan Bijeman deed dit bij de pupillen. Zij turnden een hele nette en stabiele wedstrijd en verdienden daarom het goud. Voor Wessel Brands en Dylan Rikkers behaalden net geen podiumplek en werden 4. Zij draaiden een hele goede wedstrijd maar kwamen net tekort voor de prijzen. Ook voor Daan Haitsma en Mike Boone waren er net geen prijzen zij werden 5e. Matej Meiling en Joppe Boven moesten het doen met een 7e plek, Milan Heldoorn werd 8e en Hank Hendrikx 9e. Gezien de grote en goede concurrentie zijn dit zeer goede prestaties. Het is nog even afwachten wie er door is naar de districts finale. Dit wordt nog berekend. Voor Demien Prinsen en Tygo Dijkema is het zeker omdat zij de vorige wedstrijd ook al in de prijzen vielen. Ook Wessel is verzekerd van een finale plek want ook hij won vorige keer prijzen. Maar ook de overige jongens maken grote kans op een finale plek.