Sponsoring

“Ik sponsor omdat ik Olympia een warm hart toedraag.”
Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

Sponsoring wordt binnen het verenigingsleven steeds belangrijker. Gymnastiekvereniging Olympia Harderwijk is de grootste binnensportvereniging in Harderwijk. Dit willen we heel graag blijven doen. Veel ondernemers hebben hun naam al aan onze vereniging verbonden. We streven er naar om het huidige aantal sponsoren uit te breiden. Zoals in iedere vereniging is steun van het bedrijfsleven en van particulieren hard nodig. Alle sponsorinkomsten worden besteed aan algemene doelen binnen Olympia zoals materialen, wedstrijden, kleding en activiteiten. De contributie die wij van onze leden vragen is hiervoor niet altijd toereikend.

We zijn hiervoor dan ook altijd op zoek naar mensen en ondernemingen die ons willen steunen. Je kunt bijvoorbeeld hoofdsponsor of topsponsor worden, maar ook Vriend van Olympia of wordt lid van de Club van 50. Jazeker, je kan ons al sponsoren vanaf € 50,00 per jaar!

Er zijn hiernaast ook vele andere mogelijkheden om Olympia te sponsoren. Neem voor meer informatie contact op met Renate Wemes.