Categorieën
Algemeen

Blije gezichten tijdens uitreiking Nijntje Beweegdiploma’s

Bij G.V. Olympia Harderwijk kunnen kinderen hun Nijntje Beweegdiploma halen. Als kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, krijgen zij het Nijntje Beweegdiploma. En dat bijzondere moment laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Glimlachend van oor tot oor
Op zaterdag 19 januari was het zover. Wat een feest! 45 kinderen ontvingen het felbegeerde Nijntje Beweegdiploma tijdens de feestelijke uitreiking in gymzaal Biezenplein. Ook ouders en opa’s en oma’s waren van de partij.

Nijntje Beweegdiploma een goede basis
Met het Nijntje Beweegdiploma leren peuters en kleuters op veel bewegen op verschillende manieren waarbij plezier centraal staat! Op zo’n manier dat jouw kind belangrijke spieren ontwikkelt die hij later nodig heeft, om bijvoorbeeld een sport te leren of zich te concentreren op school. Ook na het behalen van het Nijntje Beweegdiploma blijft bewegen van groot belang om de motorische vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Wilt u dat uw kind zich motorisch goed blijft ontwikkelen? Kijk dan naar ons verdere aanbod binnen de vereniging.
Meer informatie over het Nijntje Beweegdiploma leest u ook op www.kngu.nl/beweegdiploma.
Meer weten? Neem gerust contact op via Marielle Prinsen – technischezaken@olympiaharderwijk.nl