Categorieën
Algemeen

Clubkampioenschappen 2015

Clubkampioenschappen G.V. Olympia Harderwijk zeer geslaagd.

Zaterdag 27 juni was Sporthal de Sypel gevuld met toeschouwers die kwamen kijken naar hun zoon/dochter die meededen met de “Olympiadag”. Deze dag is 1 x per jaar om aan iedereen te laten zien wat ze het afgelopen jaar in de lessen hebben geleerd. Mama, papa, opa , oma, buurmeisjes/jongetjes, vriendjes, iedereen was welkom in de sporthal.

We begonnen in wedstrijddeel 1, met de kleuters, het free runnen en de springgroep/trampoline afdeling op één baan, die een demonstratie gaven. Op de andere baan begonnen de jongensrecreatie gymnastiek en de jongensselectie met hun wedstrijd.
Na het uitreiken van de medailles aan al deze sporters begonnen we aan wedstrijddeel 2: de afdeling meisjesgymnastiek Hier stonden zeker 115 meisjes op de wedstrijdvloer. Fantastisch om te zien. Ook hier werd serieus gestreden om een plaats op het 1-2-3 blok. Verder kreeg iedereen een medaille voor het meedoen Daarnaast zijn wij bezig met het project JOGG:jongeren op gezond gewicht, waarbij wij het drinken van water stimuleren. Wij gaven dan ook flesjes water en appels bij de medailles weg, gesponsord door de Jumbo en de Boni, waarvoor onze hartelijke dank namens ons en de kinderen.
Wedstrijddeel 3 waren de meisjes van de A en B selectie en het recreatieturnen aan de beurt. Deze meiden zijn het gewend om een wedstrijd te draaien en dit ging ook erg soepel.

Ook zijn er Clubkampioenen gehuldigd aan het einde van deze dag. Dit waren: Annelie Bruinink en Jurian Dekker van de turnselecties en Sharane Bennink en Jesse Oudendorp van de meisjes- en jongensgym.

Aan 1 leidster, die heel veel werk heeft verricht afgelopen jaren, hebben wij dit jaar voor het eerst een waardering uitgegeven in de vorm van “Pluim op je hoed” en ga vooral zo door. Marijke Littel, onze jazzdans leidster was de gelukkige. Ook één van haar jazzdansers, Jeroen, heeft vorige week meegedaan op het NK-jazz in Rotterdam.

Het was een drukke, hectische dag, maar alle kinderen hartelijk bedankt voor deze leuke, toch wel spannende dag.

Namens het bestuur van G.V. Olympia Harderwijk

SONY DSC
SONY DSC