Categorie├źn
Algemeen

Contributie en algemene ledenvergadering

Beste leden, ouders/verzorgers van leden van G.V. Olympia,

We zijn deze week alweer volop buiten aan het lesgeven! Dit geldt voor alle lessen voor de jeugd tot en met 27 jaar. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand waar dat moet. De groepen waar helaas nog geen buitenlessen gegeven mag worden zijn de damesdans- en gymgroepen en ouder-kind gym/dans. Naast de buitenlessen geven we ook nog in diverse groepen online lessen. Onze trainers hebben rechtstreeks contact hierover met de groepen. Mocht u hier vragen over hebben aan het bestuur kunt u deze mailen naar technischezaken@olympiaharderwijk.nl.

Contributie
We krijgen diverse vragen over de contributie. De meeste kosten zoals personeelskosten en bondscontributie lopen voor ons gewoon door. Al met al is het zowel voor de vereniging als voor de leden een hele vervelende situatie en hopen we natuurlijk dat we gauw weer samen binnen kunnen sporten. We hebben als bestuur besloten om voor het tweede kwartaal 75% van de contributie te incasseren. We doen dit op deze manier zodat we het voortbestaan van onze vereniging kunnen garanderen. We hopen dat we hier jullie mee tegemoet komen en jullie ons blijven steunen!

Algemene Leden Vergadering (ALV)
We hebben als bestuur besloten om de ALV vergadering deze keer via Teams te laten plaatsvinden. De vergadering vindt plaats op donderdag 22 april a.s. om 20.00 uur. Wanneer u hierbij aanwezig wilt zijn vragen wij u om zich met uw mailadres aan te melden bij penningmeester@olympiaharderwijk.nl. De agenda voor de ALV vergadering staat vanaf 8 april a.s. op de website (www.olympiaharderwijk.nl).

We willen jullie bedanken voor jullie geduld en begrip voor de situatie van de vereniging en we hopen natuurlijk dat we weer zo snel mogelijk de gymzalen in kunnen om les te geven.

Wanneer er nog vragen zijn, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Met sportieve groeten,

namens het bestuur G.V. Olympia