Categorieën
Algemeen

Jeugdsponsor actie DEEN is voorbij

De actie is gestopt, we wachten in spanning op de uitslag van de laatste week. Vorige week zaterdag hebben een aantal leden en trainsters G.V. Olympia gepromoot bij Deen Harderwijk en muntjes ingezameld. Hier de foto’s van de kanjers die daarmee vorige week de hoogste weekscore haalden. De foto van het scorebord geeft de vijfde tussenstand.  De actie liep tot en met 17 oktober.

CIMG5581CIMG5572CIMG5567CIMG5545CIMG5533

 

Enige tijd geleden was de heer Aard Vink, de bedrijfsleider van DEEN op bezoek bij de meisjesgym van Suzanne en Nicole.

2015-09-21 17.59.58   2015-09-21 17.57.47

Steun onze vereniging door bij DEEN Harderwijk boodschappen te doen. Dit jaar organiseert DEEN voor de 12e keer de Jeugdsponsor Actie. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor de (sport)verenigingen.

Gedurende 6 weken ontvangt u bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt. Met de actiekaart ontvangt u hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging of het Jeugdsportfonds. Hoe meer munten de vereniging verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN. DEEN steunt met het Jeugdsportfonds kansarme kinderen die de middelen niet hebben om te kunnen sporten.

Hoe werkt de actie?

U krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen én bij actieproducten een actiekaart voorzien van een sponsormunt. Aan de binnenzijde van de actiekaart staat welk voordeel u heeft gewonnen.
In elk filiaal staan kokers voor 4 lokale verenigingen en de laatste koker is gereserveerd voor het Jeugdsportfonds.
De munten worden door de klanten in de koker gestopt van de vereniging die zij willen steunen, of het Jeugdsportfonds.
De munten kunnen t/m 17 oktober 2015 worden ingeleverd. De actiekaarten met korting zijn t/m 31 oktober 2015 inwisselbaar in de winkel.