Categorieën
Algemeen

Spaar voor GV Olympia merchandise bij Jumbo.

Beste leden,

Vanaf 11 september gaan wij samen met 2 JUMBO Supermarkten in Harderwijk van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze 2 deelnemende supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

De deelnemende JUMBO supermarkten zijn:

–          Jumbo Drielanden

–          Jumbo Stadsweiden

 

Hoe spaar je mee? 8 wekenlang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij deze 2 JUMBO’s een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumboharderwijk wordt je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na afloop van de spaaractie, na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

 

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratisgeweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 11 september naar de deelnemende JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

 

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!