Categorieën
Algemeen

Sporthuldigingen 2015/2016

Donderdag 23 juni 2016 vond de sporthuldiging van de gemeente Harderwijk plaats in de Sporthal Stadswei. De wethouder sport Christianne van der Wal reikte de prijzen uit aan diverse sporters in Harderwijk, die afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben bereikt. Tijdens de uitreiking hebben de jongens van de selectie een demo gegeven.

Jurian Dekker is door zijn trainster opgegeven voor zijn bijzondere prestaties afgelopen seizoen:
2e  op ¼ finale district (Flevoland, Gelderland, Overijssel)
2e  op ½ finale district(Flevoland, Gelderland, Overijssel) tevens geplaatst voor de toestelfinale op alle 6 onderdelen.
1e  op duo districtsfinale (Flevoland, Gelderland, Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe)
2e vriendschappelijke wedstrijd Harderwijk-Urk
1e  NK turnen Heren

Dit alles in de categorie junior 1 niveau 8 4e  divisie

De motivatie waarom Jurian is aangemeld:
Jurian traint 8 jaar bij G.V. Olympia. Een serieuze jongen, die altijd serieus en gemotiveerd traint. Dit seizoen is Jurian net als vorig seizoen 1e  geworden bij de duo districtsfinale in de 4e divisie. Net als vorig jaar heeft Jurian op alle plaatsingswedstrijden podiumplekken behaald, hierdoor mocht hij net als vorig seizoen, meedoen met het NK heren, jeugd/junior 1. Waar hij vorig jaar op 0,1 punt verschil tweede werd, heeft hij dit jaar het NK gewonnen.

Jurian traint in een groep van 22 jongens in de leeftijd van 6-15 jaar. In deze groep is hij behulpzaam en sociaal naar iedereen. Niet alleen naar jongens van de eigen club maar op wedstrijden ook naar jongens van andere verenigingen.