Categorieën
Dans

Eindshow dans

Afgelopen zaterdag waren de (uitgestelde) eindvoorstellingen van de dansafdeling van G.V.  Olympia Harderwijk. De voorstellingen zouden eigenlijk al in juli plaats gevonden hebben als afsluiting van het seizoen, maar gingen door de extreme warmte die er destijds was niet door en zijn toen uitgesteld naar afgelopen zaterdag.

En wat hebben we genoten!  Er was een ochtend en een middagshow zodat er genoeg gelegenheid was voor alle ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes om te komen kijken. Met 140 leden was het voor de leiding een grote organisatie maar het was het werk allemaal waard. Waar alle dansers het hele seizoen op geoefend hebben konden ze nu laten zien. Er hing een ontspannen sfeer tijdens de voorstellingen en alle leden hebben gestraald! De reacties waren achteraf waren erg positief waardoor de teleurstelling van voor de vakantie totaal vergeten was.

De dansafdeling van G.V. Olympia Harderwijk heeft het afgelopen seizoen meegedaan aan verschillende wedstrijden en voorstellingen.  Zo waren we aanwezig bij de opening van de nieuwe gymzaal in drielanden, tijdens de kinderboeken-week hebben we gedanst in de bibliotheek van Harderwijk en met de intocht van Sinterklaas waren de selectiedansgroepen de hele dag aanwezig om te dansen bij de haven. Met kerst hebben de tieners opgetreden in het Dolfinarium en in de voorgaande winterperiode hebben we ook nog deelgenomen aan verschillende acties; Er is gedanst bij de Boni voor de muntjes-actie en we hebben  meegedaan aan de grote clubactie. Ook is het JOGG-project-waarmee we het water drinken willen stimuleren  tijdens het sporten met de mooie Olympia-bidons- nog steeds een groot succes!

Ieder jaar doen we met onze wedstrijdgroepen mee aan de voorrondes van het Nederlands kampioenschap Jazzdans waar we dit jaar verschillende prijzen hebben gewonnen. Vooral voor onze selectie t/m 13 jaar was het een succesvol jaar. Zij wonnen op de oefenwedstrijd de 3e prijs, op het NK Jazzdans in Drachten de 2e prijs en op de regionale jazzdansdag de 1e prijs! We zijn erg trots op deze fantastische groep!

Binnen GV Olympia Harderwijk hebben we verschillende dansgroepen in allerlei leeftijden. Het jongste lid op dit moment is 2 jaar en het oudste lid is 67. We geven les op drie locaties in Harderwijk. Gymzaal de Houtkamp, in de  gymzaal aan het Vliepad en in Drielanden op het Biezenplein. Peuterdansles, kleuterdansles, kinderdansles en jazzdanslessen voor alle leeftijden.

We beginnen aankomende week weer met het nieuwe seizoen waarin er weer veel  leuke dingen en vooral fantastische danslessen op de planning staan. Lijkt het u of jou leuk om een keer te komen kijken? Dat kan altijd. Neem daarvoor even contact op met de leiding: Marijke Littel (0645257881) of Jorine Littel (0637332257). Of neem een kijkje op onze site www.olympiaharderwijk.nl