Categorieën
Gymnastiek

Nieuw: Het Nijntje beweegdiploma bij G.V. Olympia Harderwijk

Gymnastiekvereniging Olympia Harderwijk biedt vanaf het voorjaar 2016 beweeglessen aan voor kinderen van 4 – 6 jaar om het Nijntje beweegdiploma te halen.

Waarom het Nijntje beweegdiploma?
Het beweegdiploma is bestemd voor kinderen vanaf 2 tot en met 6 jaar. In tegenstelling tot het zwemdiploma, dat al jarenlang bestaat en bijna als vanzelfsprekend tot de opvoeding behoort, is het beweegdiploma nog niet zo ingeburgerd. Goed leren bewegen is belangrijk voor de motorische ontwikkeling van elk kind. De lessen van het beweegdiploma vinden in groepsverband plaats en dragen daarom ook bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

Nijntje, ambassadeur van het beweegdiploma
Goed leren bewegen is niet alleen belangrijk, het is ook leuk! Nijntje is gek op bewegen, wanneer zij met haar vriendjes en vriendinnetjes naar school loopt of spelletjes doet. Daarom is zij ambassadeur geworden van het beweegdiploma. Als rolmodel hoopt Nijntje op deze manier heel veel kinderen te stimuleren een gezonde levenswijze te ontwikkelen en bewegen vooral leuk te vinden!

Proefles beweegdiploma
Gymnastiekvereniging Olympia wil graag iedereen kennis laten maken met het Nijntje beweegdiploma. Daarom willen wij kinderen in de leeftijd van 4 – 6 jaar van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, scholen etc. uitnodigen om een proefles te volgen. Deze proefles kan plaatsvinden bij u op locatie, mits hier een geschikte ruimte voor aanwezig is (speellokaal / gymzaal).

Aanmelden en informatie
Aanmelden voor deze gratis proefles kan bij Lydia Gorter (docente beweegdiploma) via LydiaGorter@live.nl of 06-57572340.
Wilt u meer informatie? Neem dan ook gerust contact op met Lydia Gorter.