Categorieën
Springen

Springsters G.V. Olympia in de prijzen gevallen.

Op zaterdag 11 juni 2016 werden in de Kampen de individuele springwedstrijden gehouden. Olympia Harderwijk was hierbij aanwezig met twaalf springers in drie categorieën.

In de eerste wedstrijd waren de meiden Elisha Siepel, Iris van der Vegt en Lotte Westerveld aan de beurt. Zij deden mee op de onderdelen minitrampoline en minitrampoline kast. Elisha deed ook nog mee op het onderdeel plankoline kast. De meiden lieten een aantal mooie sprongen zien, maar vielen helaas buiten de prijzen.

In de tweede wedstrijd waren de meiden Kaylee Bos, Milana Buter, Carice Dörper, Anne Oolders, Myrthe Kamphorst, Ophelie Ramadhin, Danee Koel, Anouk Baars en Iris van Ommen aan de beurt. Zij deden mee op de onderdelen minitrampoline en minitrampoline kast. Een aantal meiden deed ook nog mee op het onderdeel plankoline kast. Op een paar kleine foutjes na hebben de meiden een mooie wedstrijd gedraaid. Dit werd dan ook beloond met een eerste plaats op trampoline kast voor Kaylee. Ook behaalde Kaylee nog een tweede plaats op het onderdeel plankoline kast. Anouk Baars mocht het brons mee naar huis nemen. Zij werd derde op het onderdeel minitrampoline springen.

Al met al een hele geslaagde eerste wedstrijd!