Categorieën
Algemeen

8 medailles voor G.V. Olympia!

Op zaterdag 9 april vond de individuele springwedstrijd plaats voor de junior meiden. G.V. Olympia was hier vertegenwoordigd met drie meiden.
Het eerste onderdeel was plank kast. De meiden lieten een mooie oefening zien in de E-categorie. Dit werd dan ook beloond met een eerste plaats voor Elisha Siepel, een tweede plaats voor Amber Buter en een derde plaats voor Jara Jeuring.
Daarna was het onderdeel airtrack aan de beurt. Een lastiger onderdeel, maar de meiden lieten zien dat ze hier hard voor getraind hadden. Jara werd in de E-categorie dan ook beloond met een gouden medaille! Als derde onderdeel werd er gesprongen op de minitrampoline. Een aantal meiden sprong voor het eerst mee in de C-categorie. Ze lieten zien dat ze hard hadden geoefend op de verschillende salto’s. Helaas hadden ze net een aantal punten te weinig om op het podium te staan. In de E-categorie liet Jara zien dat zij ook hier de oefening goed beheerste. Ook dit werd beloond met een gouden medaille!
Het laatste onderdeel was minitrampoline pegasus. Elisha deed voor het eerst mee in de D-categorie. Elisha liet een hele beheerste en nette oefening zien. Ook de jury zag dit. Dit werd dan ook beloond met de eerste prijs! Ook Amber en Jara lieten een mooie oefening zien in de E-categorie. Amber werd eerste en Jara tweede.