Categorieën
Algemeen

G.V Olympia 90 jaar

Betreft: uitnodiging receptie 90-jarig jubileum                                                       11 september 2017

 

Geachte burgemeester en wethouders, (oud)-leiding,(oud)-leden, bestuursleden.

Dit jaar viert gymnastiekvereniging Olympia Harderwijk haar 90-jarig jubileum onder het motto Samen Schitteren. Met veel genoegen nodigen wij u uit voor onze receptie op donderdag 2 november om 18.30-20.00 uur in sportzaal Biezenplein.

Gedurende het gehele jaar 2017 hebben wij allerlei jubileumactiviteiten voor onze leden georganiseerd. Het begon met een week lang Sportwijzer binnen Olympia. Daarna volgden een filmavond met workshops en een heuse Olympia Got Talentshow. Absolute hoogtepunt was de jubileumshow ‘Samen Schitteren over de wereld’ met 400 deelnemers en 1000 bezoekers. Recent is een springkussenspektakel in de sportzaal Biezenplein voor de allerkleinsten van de vereniging geweest. In het verschiet zijn nog speciale clinics voor onze senioren dames en tieners.

Op donderdag 2 november sluiten wij het jubileumjaar af met een receptie voor oud-bestuursleden, oud-leiding en, indien mogelijk, ook graag met u.

Graag verneem ik van u of u aanwezig zal zijn. U kunt dit doorgeven via secretariaat@olympiaharderwijk.nl of tel. 06-2241 5093 (ondergetekende).

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van Gymnastiekvereniging Olympia
Hinne Paul Krolis