Categorieën
Algemeen

In verband met het Coronavirus zijn er tot 6 april a.s. GEEN evenementen, lessen en/of trainingen.

Vanuit Olympia geven wij gehoor aan het bericht van de KNGU. Tot 6 april a.s. zullen wij GEEN lessen en/of trainingen geven! Ook alle evenementen van KNGU zijn tot 6 april a.s. afgelast.

BERICHT KNGU:

“CORONAVIRUS

12 maart 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot  6 april aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook tot 6 april 2020 helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.”