Categorieën
Algemeen

Turnsters pakken 3 podiumplekken!

Op zaterdag 11 januari heeft G.V. Olympia zich vertegenwoordigd met 19 turnsters in ’t Harde. De turnsters deden mee aan hun eerste plaatsingswedstrijd in 5e divisie. Voor vele turnsters was dit hun eerste wedstrijd of zijn gepromoveerd naar deze divisie. Drie turnsters hebben een podiumplek weten te bemachtigen!

In de leeftijdscategorie jeugd 2 is Talitha van Luijk tweede geworden en heeft Fabienne Tool de derde plek weten te bemachtigen. Voor Iris Endema was dit haar eerste wedstrijd in de selectie. Ze heeft haar sterke kanten meteen laten zien en is in de categorie Instap 3e geworden. Gefeliciteerd meiden!

Verder aan deze wedstrijd deden Quinty, Lotte, Aniek, Larissa, Elene, Sanne, Pilar, Amy, Sharayah, Linde, Lisanne, Janiek, Ranomi, Lian, Kaitlin en Roos mee. Ook zij hebben mooie oefeningen laten zien met iedereen weer een ander sterk onderdeel. We gaan nu hard trainen voor de volgende wedstrijd die op 21 maart a.s. zal plaatsvinden in Didam. Namens de trainers, wij zijn erg trots op jullie!