Categorieën
Algemeen

Vooraankondiging springkussenspektakel 2 september

Beste ouders en kinderen,

In de loop van 2017 viert gymnastiekvereniging Olympia haar 90-jarig bestaan met allerlei activiteiten. Na de jubileumshow van 1 juli jl. kondigen wij u alvast de volgende activiteit aan: het springkussenspektakel op zaterdag 2 september a.s. van 13.00-17.00 uur. Wij vragen aan u deze datum alvast in uw agenda te reserveren voor uzelf en uw kind(eren). U kunt ook een zusje, broertje of vriend en/of vriendinnetje vragen om mee te komen.

Het springkussenspektakel is bedoeld voor de jongsten van onze vereniging van 0 tot en met 8 jaar. We hebben gekozen voor het motto Samen Schitteren op de boerderij. In de sportzaal aan het Biezenplein worden allerlei soorten springkussens opgezet van ballenbad tot hindernisbaan met als thema de Boerderij.  Het voorlopige programma is om kinderen in leeftijd 0 tm 5 jaar van 13.00 – 14.45 uur en kinderen in de leeftijd 6 tm 8 jaar van 15.15 – 17.00 uur te laten komen. Naast  de springkussens is er ook gelegenheid voor knutselen en schminken. Het belooft een leuke, gezellige middag te worden. De kosten voor deelname zijn € 2,50 per kind.

Om het springkussenspektakel in goede banen te leiden hebben wij natuurlijk vrijwilligers nodig. Het gaat vooraf om het helpen opbouwen (3 uur) en erna om het afbouwen (2 uur). Daarnaast is er hulp nodig bij het knutselen en schminken (4 uur of 2x 2 uur). U kunt zich aanmelden via: gvolympiaharderwijk@outlook.com.

In augustus ontvangt u meer informatie o.a. over aanmelding van uw kind(eren). U kunt ook onze website www.olympiaharderwijk.nl in de gaten houden.

We kijken uit naar uw komst. Uw kinderen krijgen er vast nu al zin in.

Met vriendelijke groeten,
namens de jubileumcommissie Menno, Marijke, Lydia, Anne en Reina
Hinne Paul Krolis